Kategorier

Englekage

30 g hvedemel
30 g majsmel
150 g sukker
5 store æggehvider
1 tsk vanillesukker
Flormelis

Sigt hvede- og majsmel samt ½ dl sukker sammen 2 – 3 gange. Pisk æggehviderne stive og tilsæt resten af sukkeret, 1 spsk ad gangen. Pisk godt hver gang, til æggehvidemassen er tyk og glinsende. Fold det sigtede mel samt vanillesukker i. Hæld dejen i en gugelhupfform, der er smurt og drysset med rasp. Glat overfladen. Bag kagen i en varm ovn ved 180 grader i 35 – 40 min.Prøv med en kødpind, om den er gennembagt. Lad kagen blive i formen, men vend den ud på en bagerist. Drys den med flormelis lige inden serveringen.

Råd: Denne kage er tør, men luftig; deraf navnet. Syltede kirsebær passer fint til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>