Kategorier

Farmo’ Julekage

2½ dl mælk
100 g margarine
50 g gær
2 æg (Størrelse 2 / 135 g ialt)
100 g sukker
150 g rosiner
50 g sukat (minimum)
2 tsk kardemomme (strøgne)
500 g mel

Mælken lunes og margarinen smeltes deri. Gæret smuldres i og de øvrige ingredienser blandes i. Herefter sættes dejen til hævning i ca. 30 minutter. Efter hævningen slås dejen ned før den kommes i bageform/bageskål og drysses godt med sukker. Bages ved 200 grader i 35 minutter på ovnens nederste rille.

Kilde: Min farmor Karen Marie Hilligsøe, Indsendt af Jens Hilligsøe

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>