Kategorier

Engelsk Julepunch

(1½ liter)

7½ dl vand
4 appelsiner i skiver
2 citroner i skiver
75 g lyse rosiner
225 g sukker
2 stk hel kanel
2 tsk hel kardemomme
1 stk hel ingefær
2 tsk hele nelliker
1 muskatnød
7½ dl rødvin
evt. lidt snaps

Skyl frugterne grundigt og bland derefter alle ingredienserne i en gryde og lad dem småsimre i 40-50 min. Hæld blandingen i en skål – gennem en si – og lad den stå og afkøle lidt. Sæt den derefter i køleskabet. Inden bowlen skal serveres bringes den i kog sammen med rødvinen og evt. lidt snaps.

Servering: Serveres dampende hed. Pyntes med fine tynde appelsinskiver – 1-2 skiver pr. person.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>