(4 pers.)
4 x 150 g strudsefilet
1 pk tempuradej (kan købes i Asiatiske butikker)
4 portioner ramennudler
50 g syltet chevre
50 g yoghurt naturel
1-2 papaya (skrællet og skåret i tern)
Marinade:
1 dl vindruekerneolie
1 spsk. soya
1 tsk. wasabi-pulver
2 spsk. sesamolie
1 spsk. mørke sesamfrø
4 dl soyaolie til stegning
Strudsefileterne stikkes med gaffel og lægges i marinaden 2-3 timer i køleskab. Derefter vendes den i tempureblandingen og steges i varm soyaolie, til den er smuk gylden på alle sider. Tag den op af olien og lad den hvile et varmt sted, mens du laver resten.
Nudlerne koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme. Chevre, yoghurten og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på den ikke brænder på.
Fordel saucen på 4 varme tallerkner, læg nudlerne smurt ovenpå, skær strudsen i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og server.