Kategorier

Dorthes koteletter i fad

4 koteletter
1-2 løg
200 g champignon
1 pakke bacon
2 små dåser tomatpure
½ L fløde
paprika
salt og peber

Koteletterne vendes i mel og steges i margarine indtil de er gyldne. Tilsæt salt og peber og placer koteletterne i et ildfast fad.
Skær baconet i tern, og svits dem i høj varme i en gryde.
Ligeledes svitses det hakkede løg sammen med baconet. Hvis baconets fedt ikke er tilstrækkeligt, kan der evt. tilsættes lidt margarine.
Champignonen tilsættes.
Tilsæt tomatpureen i og lad den simre i et minut.
Derefter tilsættes fløden, lad den simre i 5 minutter, således at fløden får delvist lov til at koge ind, derefter tilsættes paprikaen efter behov. Der kan snildt tilsættes ca. 2 tesker paprika.
Hæld saucen ovenpå koteletterne i det ildfaste fad.
Steg dem videre i en forvarmet ovn i midterste rille ved 200ºi en ½ time til tre kvarter.
Serveres med kogte ris eller små kogte kartofler.

Opskriften er indsendt af Dorthe Evaldsen

Minder om denne opskrift:

1 comment to Dorthes koteletter i fad