Kategorier

Paprikagryde

(2 personer)
FEDTFATTIG

200-250 gram skært oksekød (evt. bankekød)
1 løg
1 lille peberfrugt
100 gram grønne bønner
1 ds. koncentreret tomatpuré
1 dl. skummetmælk
1 tsk. Maizena
1 spsk. paprika
salt og peber
2-3 dl. vand

Skær kød og løg i tern og brun dette i en gryde – evt. med en smule olie. Tilsæt tomatpuré, paprika og vand, og lad det småkoge i ca. 30 minutter.

Mens kødet koger, skæres peberfrugten i tern og bønnerne i mindre stykker. Dette tilsættes efter de 30 minutter og det hele koger yderligere ca. 15 minutter.

Rør Maizenaen op med mælken. Efter endt kogetid tilsættes dette – lidt ad gangen og under omrøring. Kog op indtil det har den rette jævning – efter smag.

Server med kogte ris.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.