Kategorier

Koteletter med champignon og ost

4 svinekoteletter
25 g dulle
2 hk. zittauerløg
450 g champignoner i skiver
½ tsk herbes de Provence
1 dl piskefløde
1 tsk groft salt
friskkværnet peber

100 g ost
Frisk hakket persille

Fjern ben og fedt fra koteletterne. Brun dem i gyldent dulle i en sautepande ca. 2 min på hver side. Tag koteletterne op og hold dem varme.
Svits løg og champignoner ved jævn varme i ca. 5 min. Tilsæt herbes de provence og piskefløde. Lad saucen koge ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til med salt og peber.
Læg koteletterne på champignonsaucen og fordel osten på kødet. Læg låg på panden og kog retten ved svag varme i ca. 4 min. eller til osten er smeltet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>