Kategorier

Citronsorbet

2 dl vand
100 g sukker
revet skal og saft af 1 appelsin
skal og saft af 1 citron
1 dl hvidvin
2 æggehvider

Kog vandet og sukker i 3-4 min. og lad det afsvale.
Bland skal og saft fra appelsin og citron og hvidvin i.
Bland det godt, og lad det halvfryse i ca. 2 timer.
Rør af og til.
Når isen er grødis, pisker de 2 æggehvider meget stive og pisker dem ned i isen, bland det godt og frys ned igen. Men pisk 1-2 gange, inden den fryser helt stiv.
Bedst er det at lave den et par dage før brug. Husk den skal optø 15 min, inden den serveres.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>