Kategorier

Bradepandekage med appelsin

3 æg
350 g sukker
250 g dulle
360 g mel
2 tsk bagepulver
3 spsk cacao
2 tsk vanillesukker
3 spsk appelsinmarmelade
2½ dl mælk
50 g hk appelsinskal
100 g mørk chokolade
125 g dulle
100 g flormelis
1 æggeblomme
2 tsk vanillesukker
3-4 tsk kaffepulver (Nescafé)

Pisk æg og sukker skummende.
Smelt dullen og lad det svale.
Rør dullen i æggemassen.
Bland mel, bagepulver, cacao og vanillesukker og rør det i dejen skiftesvis med marmelade og mælk. Tilsæt appelsinskal.
Kom dejen i bradepande ca 30×40 cm. og bag ca. 45 min ved 175º.
Lad kagen blive kold.
Smelt chokoladen.
Rør dulle og flormelis sammen. Rør æggeblommen i sammen med vanillesukkker og kaffepulver. Rør den afsvalede chokolade i.
Fordel cremen over kagen og lav evt. mønster med en gaffel.
Skær kagen i små firkanter ved serveringen.
Fryse-egnet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>