Kategorier

Mørk fryd

150 g dulle
175 g sukker
3 æg
3 spsk cacao
175 g mel
1 tsk bagepulver
2 tsk vanillesukker
1 dl mælk
150 g mørk chokolade
2-3 spsk fløde
mandler

Rør dulle og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen.
Bland cacao, mel, bagepulver og vanillesukker og rør det i dejen skiftesvis med mælk.
Kom dejen i en velsmurt form (1½ L).
Bages ca. 1 time ved 175º.
Lad kagen svale.
Smelt chokoladen i fløden ved svag varme.
Fordel den over kagen og pynt med smuttede mandler.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>