Kategorier

Chili-gryde

2 personer

25 g smør el. margarine
100 g skært oksekød i tynde striml
1 1/2 tsk chilipulver, efter smag
1 spsk tomatpure
2 tsk hvedemel
2 tomater, flåede u. kerner
1 1/2 dl varm okeboullion
50 g champignon i skiver
1 lille porre, skåret i skiver
50 g majs
100 g røde bønner-dåse (kidney be)
25 g tortilla-chips, knuste
15 g lageret danbo- el. cheddar

pynt: hakket persille

Kom fedtstof og kød i en skål og kog i 1 1/2 min. på højeste effekt. Rør om 2 gange under kogningen.

Tilsæt chilipulver og tomatpure og kog 30sek. på højeste effekt. Tilsæt mel, hakkede flåede tomater, bouillon og champignons. Rør godt rundt og kog i 2min. på højeste effekt, indtil retten er jævnet. Rør 2-3 gange under kogningen. Tilsæt porreskiverne og kog under låg i 10min. på middel effekt. Tilsæt majs og bønner og kog under låg i 6min. på middel effekt. Bland de knuste tortillachips med den revne ost. Drys blandingen over retten og kog i 30-45sek. på højeste effekt.

Drys med persille og server.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>