Kategorier

Cheesecake

Dej:
14 digestive
½ dl sukker
1 ½ tsk kanel
60 g smeltet smør

Fyld:
250 g flødeost
1 dl sukker
2 æg
1 spsk mel
1 tsk vanillesukker
reven skal af 1 citron
saft af ½ citron

Glasur:
1 dl creme fraiche

Knus kiksene og bland dem med sukker, kanel og smeltet smør. Dæk bunden af en tærteform, ca 25 cm i diameter, med blandingen. Bag bunden ca 5 min. Rør resten af sukkeret og osten sammen. Del æggene i blomme og hvide. Rør æggeblommerne i ostemassen og pisk æggehviderne til hårdt skum. Røe mel, vanillesukker, citronsaft, reven skal og til sidst de piskede æggehvider i ostemassen. Hæld dejen i tærteformen og bag den på midterste rille ved 175 grader i ca 50 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.