Kategorier

Bradepandekage med citron

Dej:
375 g smør
375 g sukker
1 spsk vanillesukker
reven skal af 1 citron
6 hele æg
375 g hvedemel
½ tsk hjortetaksalt

Glasur:
150 g flormelis
saften af 2 citroner
reven skal af 1 citron

Smørret røres blødt, tilsæt sukker og vanillesukker og rør til det er hvidt. Tilsæt citronskal samt æggene et ad gangen. Hvedemel blandes godt med hjortetaksaltet og det røres med let hånd i de øvrige ingredienser. Smør en bradepande eller beklæd den med bagepapir. Fyld dejen i og bred den jævn ud. Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 180 grader i ca. 30 minutter. Rør flormelis med citronsaft samt den revne skal. Når kagen er kold, overtrækkes den med glasuren.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.