Kategorier

Carolina’s pie

Dej:
150 g smør
3 1/3 dl hvedemel
3 spsk vand

Fyld:
2 ½ dl sukker
125 g smør
1 tsk vanillesukker
3 æg
1 dl hakkede valnødder
1 dl rosiner
1 ½ dl kokosmel

Hak fedtstof og mel sammen til en grynet masse. Tilsæt koldt vand og arbejd dejen sammen. Lad dejen hvile 1 time i køleskabet. Rul dejen ud på et melet bagebord. Læg dejen i en rund form med løs bund, ca 22 cm i diameter. Klem dejen fast langs kanten. Lad formen stå koldt mens du tilbereder fyldet. Rør sukker og fedtstof sammen. Tilsæt ægggene, et ad gangen, kom vanillesukkeret i. Rør nødder, rosiner og kokosmel i fyldet. Hæld fyldet i pieformen og bag pien ved 150 grader i ca 45 min. Lad pien køle nogle min, inden den serveres.

Tips: Prøv at smage fyldet til med kanel.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>