Kategorier

Bulgursalat

En hurtig, anderledes salat der ta’r kegler med familie- eller scoringsmiddag.

ca. 400 gr. bulgur (den grove slags)
tyrkisk fetaost
hericots verts
cherrytomater
oliven (helst de brune græske med sten)

Dressing:
olivenolie
balsamico eddike
hvidløg
dijon sennep
salt
peber

Bulguren sættes i blød med RIGELIGT vand i ca. 3-4 timer, hvorefter den får en lækker konsistens. Bønnerne koges ca. 3-4 minutter. Cherrytomater skæres i halve. Fetaost skæres i firkanter.

Alle ingredienser (incl. oliven) blandes sammen. (Bulguren skal ikke koges!) og overhældes med dressing blandet i olie/edike forhold 6:1 1/2. Hvidløg og sennep tilsættes efter smag og behag.

Servering: I en skål.

Kilde: Morten Blichmann

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.