Kategorier

Bruscetta med ost & tomat

1 baguette eller flute
3-4 tomater
2 fed hvidløg
ca. 5 spsk olivenolie
2½ dl revet ost
friske basilikumblade
sorte oliven
salt & peber

Hak tomaterne i små terninger og kom dem i en skål. Tilsæt 1 fed presset hvidløg og krydr med salt og peber. Lad blandingen trække i ca. 1 time og hæld væden fra.
Skær brødet i tynde skiver og rist dem i en 200 grader varm oven i ca. 5 min. Bland olivenolive med 1 fed hvidløg og fordel blandingen på brødskiverne med den pensel. Fordel tomatblandingen på brødskiverne og top op med revet ost. Gratinér brødskiverne i ovnen i få min.

Servér bruschettaerne straks garneret med frisk basilikum og sorte oliven.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>