Kategorier

Brasilianere

Tid: ca 30 min + bagetid

100 g mandler
4 æggehvider
175 g sukker
100 g hakket mørk chokolade
50 g hakket sukat

Mal mandlerne i en mandelkværn eller en blender. Pisk æggehviderne meget stive. Pisk sukkeret i. Stil skålen over en gryde med kogende vand og pisk, til dejen er gennemvarm. Tag skålen fra varmen, tilsæt de malede mandler, hakket chokolade og sukaten og til chokoladen er smeltet. Sæt dejen med 2 teskeer i små klatter på bagepapir. Bag kagerne 10-12 min. ved 175 grader.
Lad kagerne afkøle på en bagerist, før de lægges i dåse med tætsluttende låg

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>