Kategorier

Chocolate chip cookies

Antal: ca. 30 stk.

125 g smør
3/4 dl sukker
3/4 dl farin
2 æg
3 dl hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk vanillesukker
175 g god mørk chokolade

Rør smør, sukker og farin hvidt og luftig. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver og vanillesukker. Bland det i smørblandingen lidt ad gangen. Det skal blive en tyk dej. Hak chokoladen groft i hånden eller hak den i en køkkenmaskine. Bland chokoladen i dejen. Sæt dejen i små klatter på plader, der er beklædt med bagepapir. Husk på, at dejen flyder ud til ca dobbelt størrelse. Bag kagerne ved 150 rader på midterste rille i ca 15 min. Lad kagerne køle på pladerne. Tips: Foruden chokolade kan du blande groft hakkede mandler eller hasselnødder i dejen. Sammen med chokoladen kan du også smage dejen til med appelsinsaft eller pebermynteessens.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>