Kategorier

Boller med æg

50 g smeltet dulle
2½ dl mælk
25 g gær
1 lille tsk gurkemeje
½ tsk salt
150 g rugmel
175-200 g mel
5 pillede æg, kogt i 6-7 min.

Dulle og mælk lunes og gæren opløses heri. Tilsæt salt og gurkemeje. Tilsæt mel. Ælt.
Stilles lunt og hæver 40 min.
Ælt. Del dejen til ca. 20 stykker. 5 stykker dej trilles til fingertykke pølser. Omkring hvert æg snoes dejen, så ægget er helt dækket.
Hæver i 20 min. Pensles med æg og bages i 8-10 min. nederst i ovnen ved 225º.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>