Kategorier

Bananmuffins

32 stk

200 g smør/margarine
170 g sukker
3 æg
100 g kokosmel
1 spsk kakao
2 tsk bagepulver
165 g mel
2 modne bananer
smeltet smør til formene

Glasur:
75 g smør/margarine
100 g flormelis
1½ spsk piskefløde
1 tsk vanillesukker

Pynt:
kokosmel

Rør blødt smør hvidt med sukker. Tilsæt æggene enkeltvis under omrøring. Bland kokosmel, kakao, bagepulver og mel i og rør rundt, til dejen er ensartet. Mos bananerne og rør dem i dejen. Fyld dejen i små, smurte forme og bag dem ved 200°C i 12-14 minutter. Stil til afsvaling i formene. Smelt smør/margarine til glasuren i en lille kasserolle og tag den fra varmen. Bland flormelis, piskefløde og vanillesukker i fedtstoffet og rør sammen til en jævn glasur. Pynt de afkølede muffins og slut af med et fint drys kokosmel.

Kilde: Ude og Hjemme, nr 3 1996.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.