200 g smør
200 g sukker
2 æg
2 tsk vanillesukker
25 g mandler
revet skal af 1 citron
150 g mel
1 strøget tsk bagepulver
1½ dl mælk eller fløde
ca. 30 papirsforme
Glasur:
200 g flormelis
få spsk vand el. citronsaft
Pynt:
cocktailbær
krymmel
valnøddekerner
Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Vanillesukker, citronskal, finthakkede el. blendede mandler blandes i. Mel og bagepulver røres i sammen med mælk el. fløde. Papirsformene skal ikke smøres. Dejen fordeles i formene, der kun fyldes 2/3 op og sættes på en bageplade. Bages midt i ovnen ved 200-225 grader i ca. 12 minutter.
Til glasur røres flormelis med vand el. citronsaft og smøres på kagerne. Pyntes med halverede cocktailbær, krymmel eller valnøddekerner. Kagerne kan fryses med glasur og pynt på.
Kilde: Hüttemeiers Madmagasin