Kategorier

Bacon toast med ananas

Fastelavnsbrunch 6 personer

3 æg
1 dåse ananasringe (mindst 6 stk)
½ tsk salt
6 skiver daggammelt sandwichbrød
50 g smør
12 skiver bacon

Pisk æggene sammen, tilsæt 3 spsk ananassaft og salt. Hæld det i en dyb tallerken. Skær brødskiverne i 3 stykker hver. Vend dem i de piskede æg. Lad dem ligge i æggene, mens baconskiverne steger sprøde på en pande og drypper af på fedtsugende papir. Smelt smørret på panden og steg brødet gyldent og sprødt. Læg det på et varmt fad. Steg de afdryppede ananasringe på panden. Bræk dem i mindre stykker, der fordeles over brødet. Læg baconskiverne øverst.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing – Lademanns lommekogebøger

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.