Kategorier

Kedgeree

Påskemorgen 4 personer

500 g røget makrelfilet
3 hårdkogte æg
125 g smør
175 g kogte ris
1 lille glas pimentos
1 citron
salt
peber
2 spsk fløde
persille

Pak makrelfileterne, som skal være uden ben og skind, ind i et stykke alufolie og varm dem i ovenen ved 200 grader. Smelt smørret i en kasserolle og rør risen, 2 hakkede hårdkogte æg, hakket pimentos samt 1 spsk citronsaft i. Bland det godt over svag varme. Skil fisken i små flager med en gaffel og bland den i. Smag til med salt og peber. Varm det godt igennem. Tag kasserollen fra varmen og rør fløden i. Hæld det op i et dybt, varmt fad. Pynt med æggebåde og hakket persille. Server straks.

Kilde: Mine 100 bedste opskrifter fra jul til påske af Mona Giersing. Lademanns lommekogebøger

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.