Kategorier

Avocadopærer med fyld

Grøntsager, Avocado – Personer: 4

2 avocadopærer

Marinerede Champignoner:
200 g champignoner
1 fed hvidløg
1 spsk vineddike
3 spsk olie
1 spsk hakket persille
salt
peber

Halvér avocadofrugterne og tag kernen ud. Rens champignonerne og skær dem i meget tynde skiver. Bland vineddike, knust hvidløg, olie, persille og krydderier. Hæld dressingen over champignonerne, fyld dem i de halve avocadopærer og sæt dem koldt til serveringen.

Kan serveres med: Ristet brød. Flütes.

Tilberedningstid: Ca. 15 min. plus 10 min. for marinaden til at trække.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>