Kategorier

Artiskokker som i Rom

Grøntsager 4 personer

4 små artiskokker
1 citron
2 fed hvidløg
friske mynteblade
persille
olivenolie

Trim artiskokkerne og fjern ‘høet’ indeni med en ske. Læg dem i vand med citronkvarter. Lav en pasta af hvidløgene, myntebladene, persillen og lidt olie og fyld den i artiskokkerne efter at de først er saltet og pebret. Kog dem så i saltvand og olie med åbningen opad i en snes minutter ved god varme. Væden skal fra starten dække artiskokkerne halvt og være fordampet, når de er serveringsklare.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>