Kategorier

Appelsin surprise

Dessert, is 4 personer

6 appelsiner

Is:
8 æggeblommer
200 g flormelis
2½ dl appelsinsaft
Reven skal af 1 appelsin
4½ dl piskefløde

Skær en skive af appelsinerne i den ene ende – den skal gemmes og sættes på som låg, når isen er fyldt i skallerne.

Skær rundt langs appelsinkødet med en skarp kniv og grav kødet ud af appelsinen med en ske.

Pisk æggeblommer og flormelis hvidt og tykt, ca. 5 min.

Tilsæt appelsinsaft og -skal.

Pisk fløden og vend den i æggemassen. Fyld massen i appelsinskallerne, læg låget på og frys dem i 4-5 timer.

Ved serveringen pyntes med citronmelisse.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>