Kategorier

Ananasfromage

4 personer

8 blade husblas
4 spsk sukker
4 æg (blomme og hvide for sig)
½ citron
150 g ananas
¾ dl ananassaft
1½ dl piskefløde

Udblød husblassen ca. 10 min. Rør æggeblommer og sukker sammen til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft, ananas og ananassaft. Tilsæt den let afkølte, smeltede husblas. Pisk fløden til skum og hviderne stive. Vend hviderne og halvdelen af flødeskummet i den når æggeblanding er halvstiv. Pynt fromagen med resten af flødeskummet.

Kilde: Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>