Kategorier

Torsk med rosenkål

Fish 4 personer

300 g gulerødder
500 g frosne rosenkål
400 g torskefilet
200 g hytteost
3 dl syrnet fløde 9%
1 spsk fiskesennepsmel
2 spsk citronsaft
2 spsk friskhakket dild

Varm ovnen op til 220°. Skær gulerødder i tynde strimler med en kartofelskræller. Fordel gulerødder og de frosne rosenkål i et smurt ovnfast fad. Skær fisken i stykker og læg dem ovenpå. Bland hytteost, syrnet fløde, sennepsmel, citronsaft, dild, 1 tsk salt og 1/4 tsk peber. Fordel blandingen i et tyndt lag over retten og sæt fadet i ovnen i 25 min

Tips: Frossen fisk skal optøs inden brug. Sennepsmel kan erstates af sennep.

Tilbehør: 1 kg kartofler

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.