Kategorier

Tunsalat

Fisk, frokostret, pålæg 1 personer

1 dåse tun i vand/olie
1 æg
1 løg
2 tsk citron saft
Mayonnaise
Salt
Pebber

Hårdkog ægget (8 min efter det koger) og hak det (eller del det på alle leder og kanter i en æggedeler) dræn tunen for vand/olie og findel så der ikke er specielt stor stykker riv eller hak (meget fint) løget kom disse ingredienser i en skål, tilsæt citronsaft, salt og peber og kom en “passende” mængde mayonnaise i (ca ½ dl). Rør godt. Salaten skal være lind, og lidt hvidlig, dog ikke med “synlig” mayonnaise som i f.eks. Hønsesalat.

Hvis der gerne må være lidt grønt, synes jeg bladselleri, grøn pebber, majs mm. Kan være godt.

Karry, sød chilli eller tabasco kan give salaten et lille pift hvis man vil have lidt variation

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.