Kategorier

Braiseret kuller

4 personer – En let og slankende ret.

Tilberedningstid: Ca. 20 minutter + 20 minutter i ovnen

700 g kullerfilet
150 g mager bacon i små tern
2 spsk olie + lidt til pensling
2 porrer
2 pastinakker
2 gulerødder
¼ selleri
salt
peber
2 laurbærblade

Skyl og skær grønsager i små stykker. Efterse fisken for ben. Svits baconterninger i olie til de er letgyldne. Tilsæt grønsager og lad dem dampe 2-3 minutter. Hæld det hele i et smurt ildfast fad, læg laurbærblade og lidt salt og peber i. Kom fisken ovenpå og pensl med lidt olie. Drys med salt og peber og stil fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, til fisken er mør.Servér fisken med katoffelsne: Kog 750 g skrællede kartofler møre i letsaltet vand, ca. 20 minutter, pres dem igennem en sigte eller kartoffelmoser.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>