Kategorier

Trefarvet pasta med rejer, champignoner og Gorgonzola

4 personer

4 portioner nykogt, trefarvet pasta
200 g Gorgonzola
3 dl piskefløde
3 spsk hvidvin
2 spsk mel
¼ oksebouillonterning
200 g champignoner
200 g pillede rejer

Fjern skorpen på osten, som smeltes over svag varme i en gryde. Rør piskefløde i og kog op under stadig piskning. Pisk melet ud i vinen og kom det i saucen under omrøring. Smuldr lidt bouillonterning i, tilsæt skiveskårne, svitsede champignoner og til sidst rejerne. Saucen må ikke koge mere, kun holdes varm, ellers bliver rejerne seje. Hæld saucen over den nykogte pasta i en gryde, rør forsigtigt rund ved svag varme og server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>