Kategorier

Torskesalat med rejer

6 – 8 pers.

400 g torsk (evt frosne fileter)
75 g mayonnaise
3 hårdkogt æg
1 tomat
150 g pillede rejer
lidt sennep
karry
salt
peber
dild

Torsken dampes i lidt letsaltet vand. Når torsken er færdigkogt, kommes den i en sigte til afdryppes godt, hvorefter den afkøles.

Mayonnaisen smages til med lidt sennep og karry, og torskekødet vendes forsigtigt heri. Salaten kommes i en glasskål og pyntes med æg, tomat, rejer og dild. Er salaten for fast, kan man komme lidt mere mayonnaise i, eller spæde med lidt fiskevand.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>