Kategorier

Torskerognsfad

500 g rå torskerogn
1 dl fløde
citronsaft
1 bundt persille
salt
peber
250 g jordskokker
750 g store kartofler
50 g smør
75 g reven ost

Skær hul på hinden og skrab rognen ud i en skål. Rør den op med fløde, citronsaft, hakket persille, salt og peber. Skræl jordskokker og kartofler og skær dem i meget tynde skiver evt. på et rivjern. Smør et ildfast fad og læg rogn lagvis med skiver af kartofler og jordskokker. Slut af med kartofler og fordel resten af smørret og reven ost over. Bag retten ved 200 grader i ca. 45 minutter. Server med et godt brød og evt. råkostsalat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>