4 personer
2 torskefileter (i alt 600 g)
4 stængler bladselleri
2 gulerødder
15 g smør
½ tsk karry
75-100 g flødeost, f.eks. Philadelphia Light
1 squash
salt
peber
lidt olie til pensling
Tilbehør:
løse ris eller små kartofler med persilledrys.
Rens torskefileterne, og læg dem i et ovnfast fad. Drys med salt og peber. Snit bladsellerien i meget tynde skiver, og riv gulerødderne groft. Smelt smørret, og svits karryen heri. Kom grøntsagerne i, og lad dem simre 5 min. Tag gryden fra varmen, og rør flødeosten i. Fordel blandingen på fisken. Skær squashen i meget tynde skiver og læg dem taglagt på fisken som skæl. Pensl med olie, og drys med salt.
Sæt fadet midt i en varm ovn ved 200° i 20-30 min. Let på et par af “skællene”, og se om fisken er hvid og fast.
Kilde: Levnedsmiddelstyrelsen: “Let Nok”, 1994 – Susanne Palmqvist
hej lige hvad jeg har ledt efter
syntes det er en god side lige hvad jeg kan bruge
har ikke prøvet en op skrift i nu men glæder mig
m.v.h. Thomas