4 personer
ca. 500 g torskefileter
1 courgette
2 rødløg i både
1 aubergine
1½ spsk olivenolie
8 fed hvidløg
2 tsk Sel de vie provence krydderi
2 dl hønsebouillon
1 spsk tomatkoncentrat
1 tsk salt, peber
3 tomater i skiver
Tilbehør:
kartofler eller pasta
Aubergine og courgette skæres i tynde skiver og svitses i olie sammen med løg i en gryde. Hvidløg, kryderi, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 15 min. Tomater vendes forsigtigt i. Grydens indhold kommes i et fad. Fisken skæres i 4cm brede stykker og lægges oven på grøntsagerne. Fisken dryppes med lidt olivenolie og retten drysses med lidt salt. Stilles i ovnen ca. 15 min ved 200 grader på miderste ovnribbe til fisken er mør.
Kilde: Jon Hoffmann