Kategorier

Middelhavstorsk

4 personer

ca. 500 g torskefileter
1 courgette
2 rødløg i både
1 aubergine
1½ spsk olivenolie
8 fed hvidløg
2 tsk Sel de vie provence krydderi
2 dl hønsebouillon
1 spsk tomatkoncentrat
1 tsk salt, peber
3 tomater i skiver

Tilbehør:
kartofler eller pasta

Aubergine og courgette skæres i tynde skiver og svitses i olie sammen med løg i en gryde. Hvidløg, kryderi, bouillon, tomatkoncentrat, salt og peber tilsættes. Snurrer sammen ca. 15 min. Tomater vendes forsigtigt i. Grydens indhold kommes i et fad. Fisken skæres i 4cm brede stykker og lægges oven på grøntsagerne. Fisken dryppes med lidt olivenolie og retten drysses med lidt salt. Stilles i ovnen ca. 15 min ved 200 grader på miderste ovnribbe til fisken er mør.

Kilde: Jon Hoffmann

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>