Kategorier

Taskabab

4 personer
 
1 stort løg
½ kg hakket oksekød
salt
olie til stegning
2 mellemstore løg
4 store kartofler
½ kilo friske tomater
ca. 200 g svesker
1 dåse konc. tomatpuré
1 tsk gurkemeje
salt
peber
150 ml olie

Tilbehør:
ris eller brød

Riv løget på et rivejern og bland sammen med kødet. Tilsæt salt og peber. Form farsen til ca. 1 cm tykke bøffer. Løg, kartofler og tomater skæres i skiver. Steg bøfferne 1 minut på begge sider i en stor gryde. Påfyld derefter et lag løgskiver, et lag kartoffelskiver og et lag tomatskiver. Påfyld halvdelen af sveskerne og fortsæt påfyldingen i samme rækkefølge. Opløs konc. tomatpuré i 1 glas varmt vand og tilsæt gurkemeje og passende mængder salt og peber. Hæld opløsningen i gryden sammen med 150 ml olie. Kog under låg i ca. 1 time ved middel varme.

Kilde: Merdad Panah

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>