Kategorier

Fyldte pandekager

250 g mel
½ tsk salt
5 dl mælk
4 æg
3 spsk olie

500 g hk. oksekød
2 hk. løg
1 dl olie
salt og peber
1 ds. tomater
2-3 spsk tomatpuré
2-3 hk. hvidløgsfed
1 tsk oregano
1 tsk basilikum

Bland mel og salt. Rør mælken i til en klumpfri jævning. Rør æggene i et ad gangen. Lad dejen hvile 30 min. Rør olie i. Kom lidt fedtstof på panden til første pandekage. Der bliver 16-18 tynde pandekager af portionen.
Svits løgene i olien. Kom kødet i og skil det ad med en gaffel. Brun det under omrøring. Tilsæt salt og peber. Kom tomater, tomatpuré, hvidløg og krydderurter ved. Lad det koge sammen i 10-15 min. over svag varme. Smag det til.
Fordel fyldet på pandekagerne og rul dem sammen. Læg de fyldte pandekager side om side i folieform eller fad, der evt. kan tåle frysning. Pandekagerne kommes i ovnen ved 250º 10-15 min.
Fryse-egnet. De frosne pandekager kommes i en 200º varm ovn i 25-30 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.