Kategorier

Tapas

Forretter, antipasta – 4 personer

½ l olivenolie
150 g frosne rejer
½ kg friske muslinger
200 g blæksprutteringe
2 fed hvidløg
1 tsk Edelsüss paprika
salt
friskkværnet peber

Tapa af rejer, muslinger og blæksprutteringe.

* * * Rens muslingerne grundigt i tre hold vand. Kassér de åbne. Svits dde knuste hvidløg og paprikaen i en smule olie i en stor gryde ca. 3½ l. Ophed resten af olien og hæld rejerne i. Læg låg på og vent tre minutter, hæld så muslinger og blæksprutteringe i. Læg låg på igen. Rør et par gange. Når muslingerne har åbnet sig, er tapas’en klar. Lukkede muslinger kasseres. Servér med masser af brød – salt og peber efter samg.

Kilde: Livsglad mad, Bogan’s forlag. – John Erik Hansen 02-01-1996.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.