Kategorier

Sugo Bolognese (pastasovs)

(6 personer)

1 gulerod
1 mellem stort løg
1-2 stilke bleg selleri
1 fed hvidløg
1 bundt persille
4 spsk olivenolie
250 g hakket oksekød
1 glas rødvin
2 dåse flåede tomater (400 gr)

Grønsager, persille og hvidløg hakkes meget fint (med persille hakker eller food processor). Grøntsagerne svitses let i olivenolie, kødet tilsættes og svitses til det tager farve. Rødvin

tilsættes, sovsen koges op, simrer herefter i 5-10 min. Tomater tilsættes, sovsen simrer meget svagt, delvist tildækket af låg i 2 timer.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>