Kategorier

Stines Brownies

Kager – Personer: 20
 
60 g Kogechokolade eller 1 ½ spsk Kakao
100 g Smør
200 g Sukker
2 Æg
1 tsk Vanillesukker
60 g Hvedemel
1/3 tsk Bagepulver
100 g Grofthakkede valnøddekerner eller hasselnøddekerner

Hvis man bruger kogechokolade, skal den først smeltes i vandbad.

Smør og sukker røres, til sukkeret er helt opløst i smørret. Æggene og vanillesukkeret tilsættes. Mel, bagepulver og flydende chokolade (eller kakaopulveret) blandes og røres i massen. Nødderne tilsættes. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. Kagemassen bages i ovnen ved 175° i ca. 25 min Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm.

Kilde: Stine Hansen, 19 Oct 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>