Kategorier

Stegte karrysild

600 – 750 g udbenede ferske sild
½ citron

Fyld:
2 hårdkogte æg
35 g smør/margarine
½ tsk karry
2 tsk revet løg

Panering:
3- 4 spsk rugmel
½ tsk karry
1 tsk salt
smør til stegning

Giv fisken et snit i ryggen.

Fyld: Hakket æg røres sammen med fedtstof, karry og revet løg. Smør lidt i hver sild og luk dem sammen hoved mod hale. Bland paneringen sammen og vend sildene i paneringen. Sildene steges gyldne i fedtstof på en pande. Bør kun vendes èn gang, ellers kan de knække.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>