Kategorier

Stærk og sur suppe

1 plade MS Paradiso ægnudler
5 dl hønsebouillon
1 spsk olie
125 g kalkun- eller kyllingbryst
1 fed hvidløg
2 forårsløg eller 1 porre
1 spsk balsamico eddike
1½ tsk sesamolie
1 tsk Sambal Oelek
2 spsk Ketjap Manis
1 æg
frisk, hakket koriander eller evt. persille

Kog nudlerne efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Rens og snit forårsløg i aflange ringe. Pil og hak hvidløget fint. Skær kødet i små terninger.Varm olie på en pande, svits kød og hvidløg 2 minutter, tilsæt forårsløg, svits 1 minut –og sluk for varmen. Opvarm hønsebouillon og tilsæt eddike, sesamolie, sambal oelek, og ketjap manis. Bring suppen i kog tilsæt det svitsede kød og forårsløg. Pisk ægget og hæld det i den kogende suppe i en tynd stråle. Kom nudlerne i 2 suppekopper, fordel suppen over og drys med hakket koriander på toppen.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.