Kategorier

Pebersuppe

(4 pers.)

25 g margarine
150 g grofthakkede løg
150 g rød peberfrugt i tern
1½ l hønsebouillon
1 spsk sød chilisauce
½ tsk edelsüss paprika
150 g flødeost
1 ds. hakkede tomater
½ tsk groft salt
peber
200 g kalkunbryst i tynde strimler

Smelt smørret i en gryde (uden det bruner), og svits løg og peberfrugt i ca. 2 min.

Tilsæt bouillon og bring suppen i kog.

Tilsæt chilisauce, paprika og flødeost under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet.

Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog.

Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 2 min.

Smag til.

Servering: Serveres med groft brød.

Kilde: Madholdet for finere mænd i Kristrup aftenskole

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.