Kategorier

Sprød nøddetærte med æblefyld

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: Ca. 15 minutter

Ikke fryseegnet

Bunde:
125 g smør
120 g mel
75 g sukker
100 g hakkede eller malede hasselnødder

Fyld:
4 dl piskefløde
2-3 groft reven æbler
75 g mørk chokolade
1-2 spsk portvin eller sød sherry

Findel fedtstoffet i melet og balnd sukker og de malede nøddekerner i. Saml dejen. Del dejen i tre portioner og tryk hver portion ud til runde plader på bagepapir- brug fingrene, dejen kan ikke rulles. Bag dem ved 200 grader i 5 minutter. Vend groftrevne æbler og halvdelen af den grofthakkede chokolade i fløden, der er pisket til skum. Smag til med portvin eller sød sherry. Læg flødeskumsfyldet mellem bundene lige inden serveringen. Drys med flormelis og kom hakket chokolade på.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.