Kategorier

SPAGHETTI NAPOLETANA

Der anvendes : Til 4 personer

4 portioner spaghetti
½ rød chilipeberfrugt
1 løg
1 gulerod
1-2 stængler blegselleri
1 bdt. persille
2 fed hvidløg
1 dl. olivenolie
1 kg. tomater
2 spsk. smør
150 gram mozzarella
Frisk basilikum
Salt og peber

Fremgangsmåde :
1 : Hak chilipeber, gerne med kernerne, løg, gulerod, blegselleri, persille og nogle basilikumblade fint. Svits det hele i olie uden at det tager farve.

2 : Skold og flå tomaterne (eller hvis der bruges tomater fra dåse skal de bare dryppe af) Skær tomatkødet i små terninger og kom den i gryden til de andre ingredienser. Pres hvidløgsfeddene i og krydr med salt og peber. Lad saucen koge for svag varme under låg i ca. 30 minutter.

3 : Pisk saucen med det køleskabskolde smør og bland den med friskkogt spaghetti, mozzarella skåret i små terninger og finthakket basilikumblade. Fordel retten på forvarmede tallerkener.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.