Kategorier

Pasta og sauterede tomater

250 g Frisk fettuccine/linguinni
3 spsk olivenolie
4 fed hvidløg
8 tomater
2 forårsløg
4 spsk parmesanost
frisk basilikum
salt og peber

Pastaen koges al dente i rigeligt vand.
Tomaterne skæres i både og sauteres i olien. Efter 3-4 min. tilsættes forårsløg skåret i skiver og knust hvidløg, som sauterer med i et par minutter. Parmesanosten drysses over grøntsagerne og varmer igennem et kort øjeblik. Tilsæt evt. lidt vand, så saucen ikke er så fed.
Bland grofthakket frisk basilikum i retten og smag til med salt og friskmalet sort peber.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>