Kategorier

Peacan-myntepasta

1 skalotteløg
1 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 dl peacannødder eller valnødder
2 friske timianstilke
1 potte mynte
1 dl hvidvin
2 dl fløde
½ kg frisk eller frossen spinat
 
Løget hakkes, hvidløg presses, og begge dele svitses i olien.Nødderne hakkes groft og tilsættes, gem lidt til pynt. Timianstilkene lægges i gryden. Mynten hakkes og kommes ved sammen med vin og fløde. Saucen simrer for svag varme, til den tykner lidt. Der tilsættes rigeligt friskmalet peber, der skal være bid i saucen, og den smages til med salt. Frossen spinat tøs op i en gryde for sig. Pastaen koges al dent og afdryppes. Den vendes godt i saucen sammen med spinaten. Retten serveres straks, drysset med hakkede nødder.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.