Kategorier

Southern Fried Chicken

Hovedretter – Personer: 6

2 mellemstore Kyllinger
1 dl Hvedemel
Salt og peber
Paprika og cayennepeber
Svinefedt til stegning

Flødesauce:
2 spsk Hvedemel
3 dl Fløde 13%
2 spsk Stegefedt fra kyllingen
Salt og friskkværnet peber

Partér kyllingerne i normale serveringsstykker. Varm fedtet til friturestegningen.

Bland mel og krydderier i en plastpose, og ryst kyllingestykkerne i denne blanding. Læg dem i det varme fedt og lad dem stege 6-8 min Vend kyllingestykkerne et par gange, indtil de er brune og sprøde og føles møre, når man stikker i dem med en gaffel. Tag kyllingestykkerne op af fedtet og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Hertil kan serveres flødesauce: Tag 2 spsk. af fedtet, som kyllingen er blevet stegt i, og tilsæt 2 spsk. mel. Hæld fløden i lidt ad gangen, og bliv ved med at røre, indtil saucen er jævnet. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Hertil kan serveres kartoffelmos eller grøn salat og Hush Puppies.

Kilde: Stine Hansen, 05 Oct 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>