Kategorier

Sort-hvide kranse

Antal: ca. 30 stk.

Dej:
200 g mel
125 g smør
70 g sukker
2 tsk vanillesukker
1-2 spsk mælk

Endvidere:
1 spsk kakaopulver
1 tsk instant kaffe- eller espressopulver

Ælt dejen sammen, og del den i to lige store portioner. Ælt kakao- og kaffepulver i den ene dejportion. Læg dejen (ogå den ufarvede) et par timer i kølekab. Del både den lyse og den mørke dej i 30 stykker. Tril dem til ca. 10 cm lange pølser. Til hver krans snos en lys og en mørk dejpølse sammen, lægges på bagepapir på pladen og trykkes flad. Bag kransene i den 200 grader varme ovn i 12-15 minutter.

Kilde: “Alt om Mad” nr. 4 1995

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>