Kategorier

Nougathorn

Antal: ca. 40 stk.

50 g blødt dulle
100 g blød nougat
½ æg
1 tsk vanillesukker
2½ dl hvedemel
75 g god mærk chokolade

Nougathornene ligger på grænsen mellem konfekt og småkager, en perfekt lille sød sag til kaffen.
Rør nougat og dulle ensartet i en skål. Rør dernæst det halve æg i sammen med vanillesukker. Tag skeen op, kom melet i og ælt dejen sammen med hænderne. Nu er dejen så blød at den skal i køleskabet et par timer.
Tril dejen i lange tynde pølser og skær dem i ca. 6 cm. lange stykker. Form dem til horn og bag dem let sprøde i 8-10 min i midten af ovnen ved 200º. Afkøl hornene på en rist.
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den i en skål over varmt vandbad eller på ½ min. i mikroovnen. Dyp hornenes ender i chokolade og lad dem tørre på et stykke bagepapir.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>